Publicerad

Nya löparryggsäckar våren 2016

Löparvästar från Ultimate Direction och Salomon

Löparvästar från Ultimate Direction och Salomon

Våren är här och vi får in massor av spännande nyheter. Här går vi igenom delar av vårt utbud av löparryggsäckar.

Först ett par generella tips:

  • Salomon Set – När ordet Set ingår i namnet på en Salomonryggsäck eller löparväst så medföljer det någon form av vätskeförvaring. Vanligtvis en vätskeblåsa eller 1 eller 2 st soft flasks.
  • Västarna från Ultimate Direction levereras utan blåsa. Beroende på modell så levereras dom med någon form av flaska eller helt utan.
  • Hydrapak är företaget som tillverkar vätskeblåsor, soft flasks och andra tillbehör åt bland annat Salomon, Ultimate Direction och UltrAspire. Som ett komplement till våra löparvästar har vi ett stort utbud av produkter från Hydrapak som passar västarna från flera av tillverkarna.

Ultimate Direction Signature Series 3.0

Ultimate Direction lanserar nu sin tredje version av den populära Signature Series där välkända ultralöpare som Scott Jurek och Anton Krupicka får vara med och ge synpunkter på design och sätta sina namn på produkterna.

Nytt för i år är att Timothy Olson har tagit över den lättaste västen, Race Vest, från Anton Krupicka som nu ger sitt namn åt en Mountain Vest som ligger mitt mellan Scott Jureks Ultra Vest och Pater Bakwins Adventure Vest.

Salomon Agile 2 Set

Agile 2 är den minsta löparryggsäcken från Salomon. Den rymmer endast 2 liters packning, så den lämpar sig för turer på upp till en dag där du kommer fram till packning eller hem.

Levereras med en 1,5 liters vätskeblåsa från Hydrapak.

Salomon Agile 12 Set

Agile 12 är en lite större ryggsäck som rymmer 12 liter packning och som dessutom levereras med en 1,5 liters vätskeblåsa från Hydrapak.

Passar bra för lite längre löparturer i skog och på fjäll, en bra pendlingsryggsäck för dig som transportlöper eller cyklar till jobbet.

Salomon Skin Pro 10 Set

Nya Skin Pro 10 är en väldigt smidig och följsam löparryggsäck. Den sitter som en löparväst men har dessutom 10 liters packutrymme. Levereras med 1,5 liters vätskeblåsa. Ersätter storsäljaren Advanced Skin 12 Set.

Ultimate Direction Marathon Vest

Ultimate Direction kompletterar sitt utbud med en väst som levereras helt utan medföljande vätskesystem. Den är främst tänkt för träning. Den är väldigt lätt och du får plats med det du behöver på dina långpass: energi, extra jacka, telefon och nycklar. Den har plats för både Soft Flasks och en vätskeblåsa.