Trainer Armour

Trainer Armour Heel Hole Preventer - White

Lagningskit för hälhål i dina skor. Innehåller 2 st vita patchar som passar i ljusa skor.


 


Heel Hole Preventer-plåster är lämpliga för de flesta typer av skor. De självhäftande "wrap-around"-plåstren kan användas för att förhindra eller reparera hål i hälområdet. Vit patch som passar i ljusa skor

Satsen innehåller:

2x lappar för att förhindra hål i hälen.FÖREBYGG OCH REPARERA HÅL: Det är bäst att montera Trainer Armour Heel Hole Preventer-patcher i nya skor för att förhindra hälhål, men de kan också användas för att laga ett hål när det först blir synligt. Byt inte ut dyra skor på grund av hälhål, montera Trainer Armour Heel Hole Preventer-patchar.

SNABB OCH LÄTT ATT LÄGGA PÅ: Trainer Armour-plåstren kan sättas på utan problem: 1 - Den genomtänkt utformade baksidan ser till att du inte fastnar med fingrarna i limmet. 2 - Designen möjliggör exakt placering av plåstret i hälområdet.

STOR "WRAP-AROUND"-STYLE: lappen går runt hela hälområdet och ger skydd både på sidorna och baktill.

EN STORLEK PASSAR ALLA: Passar alla skostorlekar. Varje förpackning innehåller 2 lappar. Den totala storleken på varje lapp är 120 x 50 mm. Om en specifik form krävs kan lapparna trimmas för att passa.

TUNN MEN SLITSTARK: Tillverkade av ett tunt men mycket slitstarkt material som är nötnings- och rivbeständigt. Fungerar som förstärkning för att förhindra att det mjuka dämpade området skadas på grund av hälskav.Recensera produkt

Relaterade produkter

Sevensports

SevenSports.se är det personliga alternativet till de stora butikerna. Här får du hjälp att hitta det du behöver för nästa träningspass.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Svea Payment with Swish

© 2024 Sevensports

// THIS CODE BLOCK IS FOR PRODUCT PAGES, HOME PAGE ETC.