Injinji

Injinji Ultra Run - Crew Obsidian

Ultra Run Crew är konstruerad för att ge komfort och stöd även efter många mil. Strumpan är stoppad med extra frotté under hela foten och runt tårna för att mil


Produkten är tyvärr slut i lager. 

 


Ultra Run Crew är konstruerad för att ge komfort och stöd även efter många mil. Strumpan är stoppad med extra frotté under hela foten och runt tårna för att mildra effekten på fötterna vid tuffa pass. Injinji's unika fem-tå design gör att varje tå är avskild, vilket eliminerar all hudkontakt mellan tårna och förhindrar blåsor och skavsår. Ultra Run Crew går upp till mitten av vaden och är ribbstickad för en tightare och mer ergonomisk passform.


Funktioner/Fördelar

- Blister Prevention: Med varje tå separerad och skyddad, undviks hud-mot-hud friktion, vilket eliminerar risken för blåsor och skavsår.

- Moisture Management: Varje tå är omsluten av ett svett-transporterande material, så att din fot håller sig torrare och därmed bekvämare än i traditionella strumpor.

- Total Foot Utilization: När tårna är separerade och får röra sig fritt, aktiveras hela foten och tårna bättre under aktivitet.

- Mesh Top: Maximal andningsförmåga och ventilation på vristen.

- Protective Cushion: Extra stoppning under foten för ökad komfort.

- Padded Toes: Extra frotté-stoppning runt tårna.Recensera produkt

Sevensports

SevenSports.se är det personliga alternativet till de stora butikerna. Här får du hjälp att hitta det du behöver för nästa träningspass.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Svea Payment with Swish

© 2024 Sevensports

// THIS CODE BLOCK IS FOR PRODUCT PAGES, HOME PAGE ETC.