OMM

OMM Halo+ Jacket (Dam) - Dark Red/Aqua

THE SHELL FOR THE MOUNTAIN ATHLETEFULLY RACE COMPLIANT


 


En ultralätt och ventilerande vattentät jacka för kvinnor som packas ned till lite mer än storleken på en tennisboll. Perfekt lämpad för blandade förhållanden när regnkläder bärs lika mycket som de används. Trots sin lätthet är Halo-jackan fortfarande en kapabel bergsskal med helt tejpade sömmar, ventilerande 2-lagers vattentätt tyg och passform med justerbara detaljer. Tillsatsen av två blixtlåsförsedda handfickor ger flexibilitet att förvara väsentligheter under rörelse.

MOUNTAIN SHELL PROTECTION

Ultralätt bergsskal tillverkad av ett 2-lagers statiskt tyg med en vattenpelare på 10 000 mm och en andningsförmåga på 10 000 gsm/24 timmar.

SUPER PACKABLE

Designad för blandade förhållanden när jackan behöver snabbt dras på eller stoppas undan. Halo packas ned till lite mer än storleken av en tennisboll och uppfyller alla FRA- och andra tävlingskrav.

FUNCTION ABOVE ALL ELSE

Funktion kommer alltid att komma före viktsparande. Halo har vårt prisbelönta stängnings- och huvarbetsdesign för att ge dig fullständigt skydd mot elementen i svåra förhållanden, nu med dragkedjeförsedda handfickor perfekta för att förvara handskar och mössa eller karta och gelé.

FEATURES

Vattentät Vindtät Smala tejpkantade sömmar Spetsig huva Hel längd YKK Aquaguard dragkedja Två blixtlåsfickor för händer Kvinnors specifika passform Reflekterande logotyper Förlängd mudd med tumhål Dynamisk nedre kant

TECHNICAL DETAILS

Färger: Dark Red/Aqua, Grey/Navy, Aqua/Yellow, Grey/Pink Tyg: PointZero H20 Vikt: 120g Storlekar: XS / S / M / L / XL
Recensera produkt

Sevensports

SevenSports.se är det personliga alternativet till de stora butikerna. Här får du hjälp att hitta det du behöver för nästa träningspass.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Svea Payment with Swish

© 2024 Sevensports

// THIS CODE BLOCK IS FOR PRODUCT PAGES, HOME PAGE ETC.