OMM

OMM Kamleika Swift (Herr) - Navy

Med allt skydd, stretch och andningsförmåga hos den alltid populära Kamleika erbjuder Swift en avskalad version, perfekt för träning och äventyr.


 


Med allt skydd, stretch och andningsförmåga hos den alltid populära Kamleika erbjuder Swift en avskalad version, perfekt för träning och äventyr på lägre nivå när du fortfarande vill ha alla fördelar med rörelsefrihet och skydd men kanske inte behöver den fullt utrustade specifikationen för ett bergsskal. En strömlinjeformad design och atletisk skärning håller sakerna enkla och låter dig fokusera på din träning. Kamleika Swift klarar inte av utrustningskontrollen, men den kommer att ta dig genom de tidiga morgonträningarna.

20 YEARS OF STRETCH

OMM släppte världens första stretchvattentäta skaljacka för över tjugo år sedan och har sedan dess fortsatt att förbättra tekniken.

WATERPROOF & BREATHABLE

Med en vattentäthet på 20 000 mm vattenpelare och en andningsförmåga på 20 000 g/m² erbjuder Kamleika-tyget skydd och prestanda medan du arbetar hårt.

TRAINING PARTNER

Oavsett om du värmer upp på banan eller står inför en osäker väderprognos på din tempolopp är Kamleika Swift den idealiska partnern under tävlingssäsongen och träningspassen. En avskalad version av vårt Kamleika-bergsskal där vi har tagit lärdomen och funktionerna som bäst passar löparens behov och applicerat dem på en träningsjacka.

FEATURES

Förlängd mudd med tumhål YKK® AquaGuard-dragkedja Dragkedja på bröstfickan Dynamisk droppstjärt Aktiv skärning Helt tejpade minimala sömmar Reflekterande detaljer

TECHNICAL DETAILS

190g Kamleika: 4-vägsstretch Nylon Vattentät Andningsbar DWR: Hållbart vattenavvisande Mjukt och tyst tyg

Recensera produkt

Sevensports

SevenSports.se är det personliga alternativet till de stora butikerna. Här får du hjälp att hitta det du behöver för nästa träningspass.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Svea Payment with Swish

© 2024 Sevensports

// THIS CODE BLOCK IS FOR PRODUCT PAGES, HOME PAGE ETC.