OMM

OMM Flash Tight 1.0

Heltäckande stretchtights. Med en nät-/gel ficka på låret. Flatlock-sömmar minskar friktion eller irritation så att du har en så bekväm löptur som möjligt. Nätp


 


Heltäckande stretchtights. Med en nät-/gel ficka på låret. Flatlock-sömmar minskar friktion eller irritation så att du har en så bekväm löptur som möjligt. Nätpaneler bakom knäna ger utmärkt ventilation för att hålla dina ben svala och torra när du arbetar upp en svett. 4-vägs stretchmaterial ger briljant hållbarhet och flexibilitet som låter din kropp röra sig utan begränsning. Stretch Polyamide (18% Lycra) garnstyg är högavledande men inte svalt att känna på, vilket kan vara obekvämt med vissa tights med högt Lycra-innehåll. Greppremsor vid ankeln förhindrar att benen åker upp när du kliver över tuvor och kärr.

QUICK-DRYING, WICKING AND BREATHABLE

Flash-serien arbetar för att hålla din kropp bekväm under hela din löptur. Utmärkt fukt hantering och snabbtorkande prestanda tillsammans med 4-vägs stretch och bra temperaturreglering gör Flash till ett utmärkt val i ett brett utbud av förhållanden.

STORAGE ON THE MOVE

Smidiga förvaringsfickor på varje lår är idealiska för gels, kompass, karta eller tomma förpackningar.

ATHLETIC CUT

Vår unika mönsterkonstruktion möjliggör en nära atletisk passform utan begränsning. Genom att använda kroppsmappade paneler istället för en enda del på benen kan vi använda mindre Lycra, som har mycket lite termiska eller avledande egenskaper. Det möjliggör också att vi kan infoga fler andningsbara nätpaneler på högpresterande områden, såsom baksidan av knäet och basen av ryggen.Recensera produkt

Sevensports

SevenSports.se är det personliga alternativet till de stora butikerna. Här får du hjälp att hitta det du behöver för nästa träningspass.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Svea Payment with Swish

© 2024 Sevensports

// THIS CODE BLOCK IS FOR PRODUCT PAGES, HOME PAGE ETC.