Bridgedale

Bridgedale Na-kd (Herr) Coolmax - Grey

Bridgedale Na-kd strumpan passar för allt från ett kortare motionspass till den seriöse marathonlöparen. Snabbtorkande med öppen stickning.


 


Bridgedale CoolFusion Run Na-kd

Ultra Lightweight

Löparstrumpa i Coolmax för Inomhus- och utomhuslöpning. Low cut, No-show höjd med hälkonstruktion som gör att strumpan sitter på plats.

Bridgedale Na-kd strumpan passar för allt från ett kortare motionspass till den seriöse marathonlöparen. Snabbtorkande med öppen stickning.

Material

  • 53% Nylon/polyamide
  • 42% Coolmax/polyester
  • 2% LYCRA®/elastane

Storlekar

  • Small: 37-39
  • Medium: 40-43
  • Large: 44-47

1 års garanti

Fusion Technology

Fusion Technology – är den unika blandning av garn och stickningsteknik som gör att Bridgedale skiljer sig från andra sockmärken. Det är kombinationen av garn av högsta kvalitet som viras med högpresterande microfiber för att säkerställa prestanda hela dagen med strategiskt placerad stoppning och meshpaneler för komfort och ventilation. Denna unika kombination garanterar dig att oavsett vilken Bridgedalesocka du väljer så får du en som presterar på högsat nivå.

CoolFusion

Bridgedale CoolFusion technology maximerar fördelarna med både naturliga och tekniska fiber i tillverkningen på så sätt att du får en högventilerande socka som är lätt och skön i de varmaste klimaten som finns på planeten. Riktad stoppning ger extra dämpning och skydd för foten samtidigt som fantastisk lättvitskomfort för dig som vandrar, cyklar eller springer på stigarna världen över.

Lycra

Lycra används i alla strumpor från Bridgedale. Det är en elastisk fiber som säkerställer passformen och att strumpan sitter på foten. Lycran hjälper också bridgedalesockan att behålla formen år efter år.Recensera produkt

Sevensports

SevenSports.se är det personliga alternativet till de stora butikerna. Här får du hjälp att hitta det du behöver för nästa träningspass.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Svea Payment with Swish

© 2024 Sevensports

// THIS CODE BLOCK IS FOR PRODUCT PAGES, HOME PAGE ETC.