Darn Tough

Darn Tough Run - Micro Crew - Ultra-Lightweight (Herr) - Black

Darn Tough Run - Micro Crew Ultra-Lightweight. Denna favoritlöparstrumpa är omdesignad för att vara ultralätt och hjälpa dig prestera bättre.


 


Darn Tough Run

Micro Crew Ultra-Lightweight

Denna favoritlöparstrumpa är omdesignad för att vara ultralätt och hjälpa dig prestera bättre. Med en fuktavvisande merino ull och en förstärkt häl, sula och tåbox, utmattningslindrande fotvalvsstöd och konstruerade framfotsnätzoner för den mest hållbara, bäst passande strumpan du kan hitta.

Passform

En prestandapassform innebär ingen halka, ingen hopsamling, inga blåsor för maximal vandringskomfort. Varje tåsöm stängs med Darn Toughs True Seamless™ Toe-teknologi för en ultrasmidig, upptäckbar känsla.

Miljö och Hållbarhet:

  • Ovillkorligt garanterade för livet - om dessa inte är de längsta hållbara strumpor du någonsin har ägt, lämna tillbaka dem för ett annat par.
  • Alla strumpor kvalitetssäkras och godkänts för hand.
  • Darn Tough tar till vara på spill av produktion som sedan används vid tillverkning av brandfiltar och stoppning till flygplansstolar.

Specifikationer 
Cushion: Ingen coushion
Micro Crew Height: Mellanstorleken, precis under vaden.
Modell: Herr
Användningsområde: Löpning

Tvättråd: Maskintvättas varmt, torktumla eller häng. Blek ej. 

Material: 51% Nylon 44% Merino ull 5% Lycra Spandex

Villkorslös, livstids garanti


”Om du kan slita ut dessa strumpor ersätter vi dig med ett par nya. Utan kostnad. Inga frågor. Hela livet. Om du är riktigt seriös med något, då gör du det själv.” – Ric Cabot, grundare Darn Tough Vermont.Recensera produkt

Sevensports

SevenSports.se är det personliga alternativet till de stora butikerna. Här får du hjälp att hitta det du behöver för nästa träningspass.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Svea Payment with Swish

© 2024 Sevensports

// THIS CODE BLOCK IS FOR PRODUCT PAGES, HOME PAGE ETC.