Injinji

Injinji Outdoor - MidWeight Crew NüWool

Denna anatomiskt formade strumpa ger ett bra skydd för skavsår och friktion med en blandning av merinoull, nylon och lycra. Injinji Outdoor har en bra förm


 


Denna anatomiskt formade strumpa ger ett bra skydd för skavsår och friktion med en blandning av merinoull, nylon och lycra. 

Injinji Outdoor har en bra förmåga att transportera fukt och hjälper till att hålla fötterna torra även på längre turer. Materialet torkar snabbt och håller fötterna luktfria.

Strumpan är Crew höjd som går över ankeln och sitter bra på foten. Perfekt för alla skor eller aktiviteter. Rekommenderas för: Trail-, terräng- och vinterlöpning, vandring, skidåkning, mountainbike, multisport.

 Funktioner & Fördelar: 

  • Blister Prevention: Med varje tå separerad och skyddad undviker man hud-mot-hud friktion, vilket eliminerar risken för blåsor och skavsår. 
  • Moisture Management: Varje tå har ett svett-transporterande material runt sig, vilket innebär att din fot förblir torrare och därmed mer bekväm än i traditionella strumpor. 
  • Total Foot Utilization: När tårna är separerade och kan rör sig fritt, så aktiveras hela foten och tårna bättre under aktivitet. 
  • Mesh Top: Ger maximal andningsförmåga och ventilation på toppen av foten. 
  • Arch Support: Stödjande band vid hålfoten som ger en säker och stabil passform. 
  • Protective Cushion: Extra stoppning under foten för ökad komfort.


Recensera produkt

Sevensports

SevenSports.se är det personliga alternativet till de stora butikerna. Här får du hjälp att hitta det du behöver för nästa träningspass.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Svea Payment with Swish

© 2024 Sevensports

// THIS CODE BLOCK IS FOR PRODUCT PAGES, HOME PAGE ETC.