Saucony

Saucony Ride 16 (Herr)

Ride 16 är den självklara favoriten för den neutrala löparen som söker en lätt och följsam mängdträningssko med maximal löpkänsla och komfort.


Produkten är tyvärr slut i lager. 

 


Saucony Ride 16


Ride 16 är den självklara favoriten för den neutrala löparen som söker en lätt och följsam mängdträningssko med maximal löpkänsla och komfort. Mellansulan tillverkas i Sauconys unika PWrRUN Foam som i kombination med den nya innersulan i bästa PWRRUN+ ger en fantastisk fin komfort. Toppen av mellansulan är anatomiskt fotformad för att vagga in foten och ge bättre stöd kring häl och hålfot. Ovanifrån kramas foten om på ett bekvämt och stabilt sätt med hjälp av en uppdragen sarg från mellansulan, och en formbar, sömlös och väl ventilerande mesh, vilket kombineras med stabiliserande 3D-struktur runtom mellanfoten. Ovandelen består dessutom av återvunnet material, för att reducera vårt ekologiska fotavtryck. Yttersulan i slitstarkt XT900-gummi är optimerad för låg vikt, stabilitet och bra grepp.

Kategori: Neutral
Återvunnet material: Ovandel, Skokartong
Stötdämpning: PWRRUN-mellansula och PWRRUN+ innersula
Dropp: 8 mm (32,5/24,5)
Vikt: Herr 252 g/Dam 218 g
Yttersula: XT900-gummi
Övriga funktioner: FORMFIT-passformRecensera produkt

Sevensports

SevenSports.se är det personliga alternativet till de stora butikerna. Här får du hjälp att hitta det du behöver för nästa träningspass.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Svea Payment with Swish

© 2024 Sevensports

// THIS CODE BLOCK IS FOR PRODUCT PAGES, HOME PAGE ETC.