NVii

NVii Terra TT 21

NVii Terra TT är den perfekta all terrain-skon. Den fungerar lika bra i skogen som på stigar och kan användas både vid träning och tävling.


 


NVii Terra TT

NVii Terra TT är den perfekta all terrain skon. Den fungerar lika bra i skogen som på stigar och kan användas både vid träning och tävling.

I denna uppdaterade version är ovandelen gjord i kevlar som är lätt, hållbart och andas. Yttersulan är gjord i butylgummi (sticky) med gummidobbar som är 4.5-5.5 mm höga. Greppet är outstanding på alla underlag och tack vare NVii NRG+ mellansula fungerar skon även på ultra trail lopp. NRG+ mellansulan ger 20% bättre dämpning jämfört med en vanlig EVAmellansula. I mellansulan har NVii byggt in en rock shield som förhindrar genomslag av stenar och vassa föremål. 

Vikt 229 gr (UK8)Recensera produkt

Sevensports

SevenSports.se är det personliga alternativet till de stora butikerna. Här får du hjälp att hitta det du behöver för nästa träningspass.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Nets Payment with Svea

© 2024 Sevensports

// THIS CODE BLOCK IS FOR PRODUCT PAGES, HOME PAGE ETC.