Saucony

Saucony Kinvara 14 (Herr) - Red Poppy

Kinvara 14 är det perfekta valet för löparen som söker en lätt och följsam sko med fartfylld löpkänsla.


 


Saucony Kinvara 14

Red/Poopy - Herr

Vår/Sommar 2023

Kinvara 14 är det perfekta valet för löparen som söker en lätt och följsam sko med fartfylld löpkänsla. Modellen passar för all typ av tempoträning och tävling, för löpteknik och även distansträning. Modellen är marknadens kanske allra mest klassiska lättviktssko, och erbjuder den perfekta mixen av låg vikt, flexibilitet och stötdämpning. Dessa egenskaper har gjort modellen till en återkommande favorit bland löpare på alla nivåer.

Årets version uppdateras med en 3 mm högre stack height vilket levererar en mjukare stötdämpning än tidigare. Den nya ovandelen är smidigare och lättare än någonsin, allt för att bibehålla den härliga fartkänslan som gjort Kinvara modellen till en legend. Mellansulan består av Sauconys unika PWRRUN Foam och toppsulan av Saucony topmaterial PWRRUN+ för bästa komfort. Ett häl till tå-dropp på 4 mm dropp ger löparen möjlighet till ett effektivt och kraftfullt frånskjut. Den unika FORMFIT-passformen skapar en optimal och individuellt omslutande passform runtom hela foten. Toppen av mellansulan är anatomiskt fotformad för att vagga in foten och ge bättre stöd kring häl och hålfot. Ovanifrån kramas foten om på ett bekvämt och stabilt sätt med hjälp av en formbar, sömlös och väl ventilerande mesh. Ovandelen består dessutom av återvunnet material, för att reducera vårt ekologiska fotavtryck. Yttersulan i EVA och slitstarkt XT900-gummi är optimerad för låg vikt, snabb fart och bra grepp.

Kategori: Neutral
Återvunnet material: Ovandel, Skokartong
Stötdämpning: PWRRUN-mellansula och PWRRUN+ toppsula
Dropp: 4 mm (31/27)
Vikt: Herr 213 g/Dam 187 g
Yttersula: EVA och XT900-gummi
Övriga funktioner: FORMFIT-passformRecensera produkt

Sevensports

SevenSports.se är det personliga alternativet till de stora butikerna. Här får du hjälp att hitta det du behöver för nästa träningspass.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Svea Payment with Swish

© 2024 Sevensports

// THIS CODE BLOCK IS FOR PRODUCT PAGES, HOME PAGE ETC.