Saucony

Saucony Omni 21 (Herr) - Slate/Black

Saucony Omni 21 är mängdträningsskon som passar perfekt för löparen som vägrar att kompromissa mellan mycket stabilitet och följsam löpkänsla.


 


Saucony Omni 21 är mängdträningsskon som passar perfekt för löparen som vägrar att kompromissa mellan mycket stabilitet och följsam löpkänsla. Namnet Omni betyder ordagrant ”allt” på latin, vilket tydligt sammanfattar denna älskade ikon inom segmentet ”mer stabila pronationsskor”. Den tjugonde versionen av denna modell har fått flera fina förbättringar, såsom ökad stabilitet, mer rundad konstruktion med SPEEDROLL-inspirerad följsamhet samt en mer strömlinjeformad och nättare design. 8 mm dropp kombinerat med mellansulan i PWRRUN och toppsulan i PWRRUN+ ger en utmärkt stötdämpning med hög energiåtergivning. Den tydligt rundade häl- och framdelen av mellansulan ger en mjuk och avlastande känsla, med minskad rotationskraft från isättning till maxbelastning. Detta minimerar pronationspåverkan för fotleden, och i kombination med den klassiska pronationskilen i tvådensitets-EVA gör detta modellen till en av marknadens mest stabila skor. Den unika FORMFIT-passformen skapar en optimal och individuellt omslutande passform runtom hela foten. Toppen av mellansulan är anatomiskt fotformad för att vagga in foten och ge bättre stöd kring häl och hålfot. Ovanifrån kramas foten om på ett bekvämt och stabilt sätt med hjälp av en formbar, sömlös och välventilerande mesh, som kombineras med stabiliserande 3D-struktur runtom mellanfoten. Ovandelen består dessutom av återvunnet material, för att reducera vårt ekologiska fotavtryck. Yttersulan i slitstarkt iBR+ och XT900-gummi är optimerad för låg vikt och bra grepp. Den rakare lästen gör att skon passar perfekt för en löpare med normalt till lågt fotvalv.

Kategori: Pronation
Återvunnet material: Ovandel, Skokartong
Stötdämpning: PWRRUN-mellansula och PWRRUN+ toppsula
Dropp: 8 mm (34/26)
Vikt: Herr 323 g/Dam 278 g
Yttersula: iBR+ och XT900-gummi
Övriga funktioner: FORMFIT-passform, EVA-pronationskilRecensera produkt

Sevensports

SevenSports.se är det personliga alternativet till de stora butikerna. Här får du hjälp att hitta det du behöver för nästa träningspass.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Svea Payment with Swish

© 2024 Sevensports

// THIS CODE BLOCK IS FOR PRODUCT PAGES, HOME PAGE ETC.