Bridgedale

Bridgedale CF Multisport (Herr)

Bridgedale CoolFusion MultisportLightweightStrumpa i merinoull för löpning, cykling och gymmet.Material28% Merino Wool28% Endurofil/Polypropylene42% Nylon/


 


Bridgedale CoolFusion Multisport

Lightweight

Strumpa i merinoull för löpning, cykling och gymmet.

Material

  • 28% Merino Wool
  • 28% Endurofil/Polypropylene
  • 42% Nylon/polyamide
  • 2% LYCRA®/elastane

Storlekar

  • Small: 37-39
  • Medium: 40-43
  • Large: 44-47

3 års garanti

At Bridgedale we proudly guarantee every sock we knit against workmanship and materials for the lifetime of the product*.

If the product is found to be defective before use, or fails during use for one of these reasons we will repair or replace it at our own discretion.

Socks damaged through wear and tear, misuse, or neglect are not covered by this guarantee.

 

Fusion Technology

Fusion Technology – är den unika blandning av garn och stickningsteknik som gör att Bridgedale skiljer sig från andra sockmärken. Det är kombinationen av garn av högsta kvalitet som viras med högpresterande microfiber för att säkerställa prestanda hela dagen med strategiskt placerad stoppning och meshpaneler för komfort och ventilation. Denna unika kombination garanterar dig att oavsett vilken Bridgedalesocka du väljer så får du en som presterar på högsat nivå.

CoolFusion

Bridgedale CoolFusion technology maximerar fördelarna med både naturliga och tekniska fiber i tillverkningen på så sätt att du får en högventilerande socka som är lätt och skön i de varmaste klimaten som finns på planeten. Riktad stoppning ger extra dämpning och skydd för foten samtidigt som fantastisk lättvitskomfort för dig som vandrar, cyklar eller springer på stigarna världen över.

Merinoull

Merinoull är den finaste ullen som används i Bridgedales sortiment. Merinoull erbjuder superb mjukhet och känsla mot huden. Merinoull ger även excellent temperatur och fuktkontroll.

 

Lycra

Lycra används i alla strumpor från Bridgedale. Det är en elastisk fiber som säkerställer passformen och att strumpan sitter på foten. Lycran hjälper också bridgedalesockan att behålla formen år efter år.

 Recensera produkt

Sevensports

SevenSports.se är det personliga alternativet till de stora butikerna. Här får du hjälp att hitta det du behöver för nästa träningspass.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Svea Payment with Swish

© 2024 Sevensports

// THIS CODE BLOCK IS FOR PRODUCT PAGES, HOME PAGE ETC.