Bridgedale

Bridgedale CF Run Speed Trail (Herr) Yellow

Bridgedale CoolFusion Run Speed TrailLightweight Merino – 3/4 Crew – LimeLöparstrumpa i Merinoull för Trail Running och Bergslöpning. 3/4 Crew-höjd med lät


 


Bridgedale CoolFusion Run Speed Trail

Lightweight Merino – 3/4 Crew – Lime

Löparstrumpa i Merinoull för Trail Running och Bergslöpning. 3/4 Crew-höjd med lättvikts T2-stoppning som ger dämpning och skydd under foten.

Material

  • 22% Merino Wool
  • 21% Coolmax®/polyester
  • 55% Nylon/polyamide
  • 2% LYCRA®/elastane

Storlekar

  • Small: 37-39
  • Medium: 40-43
  • Large: 44-47

3 års garanti

Alla Bridgedalemodeller med ull har 3 års garanti.

Garantin gäller mot fabrikationsfel. Gäller ej slitage, oaktsamhet eller miisshandel.

Fusion Technology

Fusion Technology – är den unika blandning av garn och stickningsteknik som gör att Bridgedale skiljer sig från andra sockmärken. Det är kombinationen av garn av högsta kvalitet som viras med högpresterande microfiber för att säkerställa prestanda hela dagen med strategiskt placerad stoppning och meshpaneler för komfort och ventilation. Denna unika kombination garanterar dig att oavsett vilken Bridgedalesocka du väljer så får du en som presterar på högsat nivå.

CoolFusion

Bridgedale CoolFusion technology maximerar fördelarna med både naturliga och tekniska fiber i tillverkningen på så sätt att du får en högventilerande socka som är lätt och skön i de varmaste klimaten som finns på planeten. Riktad stoppning ger extra dämpning och skydd för foten samtidigt som fantastisk lättvitskomfort för dig som vandrar, cyklar eller springer på stigarna världen över.

Merinoull

Merinoull är den finaste ullen som används i Bridgedales sortiment. Merinoull erbjuder superb mjukhet och känsla mot huden. Merinoull ger även excellent temperatur och fuktkontroll.

Coolmax

Coolmax är kompbinerat med antingen Merinoull eller bomull för en mjuk, fin känsla direkt mot huden. 4-kanalskonstruktion drar fukten bort från huden och transporterar den till ytan för maximal torrhet och komfort hela dagen.

Lycra

Lycra används i alla strumpor från Bridgedale. Det är en elastisk fiber som säkerställer passformen och att strumpan sitter på foten. Lycran hjälper också bridgedalesockan att behålla formen år efter år.

T2

T2 Anti-compression loop. Teknik exklusiv för Bridgedale. T2 teknik tillför ytterligare en nivå av stötskydd och används på områden utsatta för extra mycket tryck. Under framfoten, underskosnörena och hälen.Recensera produkt

Sevensports

SevenSports.se är det personliga alternativet till de stora butikerna. Här får du hjälp att hitta det du behöver för nästa träningspass.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Nets Payment with Svea

© 2024 Sevensports

// THIS CODE BLOCK IS FOR PRODUCT PAGES, HOME PAGE ETC.