Saucony

Saucony Peregrine 13 ST (dam)

Med den nya Peregrine 13 ST Med sin 4 mm dropp och 6,5 mm djupmönstrad PWRTRAC-gummi får du en utmärkt markkontakt och grepp oavsett underlag


 


Saucony Peregrine 13 ST

Vår/Sommar 2023

Med den nya Peregrine 13 ST Med sin 4 mm dropp och 6,5 mm djupmönstrad PWRTRAC-gummi får du en utmärkt markkontakt och grepp oavsett underlag. Innanför yttersulan har en ROCK PLATE-kolfiberväv integrerats, vilket fördelar trycket och skyddar foten mot vassa stenar och rötter. För en bättre löpupplevelse i mer obanad terräng är Peregrine ST utrustad med en mid-ovandel och ett snabbsnörning system. Den mycket väl stötdämpande mellansulan i PWRRUN Foam och den nya innersulan i PWRRUN+ gör Peregrine ST till en sko för fast-hiking. Den unika och trailanpassade FORMFIT-passformen skapar en optimal och individuellt omslutande passform runtom hela foten. Toppen av mellansulan anatomiskt fotformad för att vagga in foten och ge bättre stöd kring häl och hålfot. Ovanifrån kramas foten om på ett bekvämt och stabilt sätt med hjälp av en slitstark, formbar, sömlös och väl ventilerande nylon förstärkt mesh, Ovandelen är tillverkad i återvunnet material, för att på så sätt reducera vårt ekologiska fotavtryck.

Kategori: Neutral
Återvunnet material: Ovandel, Skokartong
Stötdämpning: PWRRUN mellansula och PWRRUN+ innersula
Dropp: 4 mm (30/26)
Yttersula: PWRTRAC-gummi. 6,5mm lug
Vikt: Herr 275g/Dam 241 g
Övriga funktioner: FORMFIT-passform, ROCK PLATE-kolfiberväv, damaskfäste

 Recensera produkt

Sevensports

SevenSports.se är det personliga alternativet till de stora butikerna. Här får du hjälp att hitta det du behöver för nästa träningspass.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Svea Payment with Swish

© 2024 Sevensports

// THIS CODE BLOCK IS FOR PRODUCT PAGES, HOME PAGE ETC.