Saucony

Saucony Endorphin Pro 2 (Herr) - Revrie

Saucony Endorphin Pro 2RevrieEndorphin Pro 2 är den lätta och väldämpade tävlingsskon för löparen som endast nöjer sig med det allra bästa och snabbaste på fött


 


Saucony Endorphin Pro 2

Revrie

Endorphin Pro 2 är den lätta och väldämpade tävlingsskon för löparen som endast nöjer sig med det allra bästa och snabbaste på fötterna, och det självklara valet när de personliga rekorden ska slås. Modellen har i sin andra version dessutom fått flera fina förbättringar, så som bättre hälgrepp, mer omslutande passform om mellanfoten samt följsammare anti-slip-skosnören.  

Mellansulan är tillverkad i superlätta PWRRUN PB, vilket ger en extremt låg vikt, maximal stötdämpning med hela 88% energiåtergivning samt god slitstyrka. En ultralätt och mycket styv S-kurvad kolfiberplatta har integrerats i mellansulan, vilket i kombination med 8 mm dropp skapar en energimaximerade språngbräda för den framåtdrivande kraften i SPEEDROLL-teknologin. Denna trampolineffekt gör att löpningen känns lättare och snabbare, då höften hamnar i ett högre läge och kroppens hållning i en mer framåtdrivande position. På så sätt kommer löparen snabbare till stegaveckling, och rullar igenom löpsteget med lägre energiförbrukning och belastning kring knän, fötter, hälsena och vader. Den unika och racinginspirerade FORMFIT-passformen skapar en optimal och individuellt omslutande passform runtom hela foten. Toppen av mellansulan är anatomiskt formad för att vagga in foten och ge bättre stöd kring häl och hålfot. Ovandelen består av en formbar, ultratunn och välventilerande mesh. Integrerat i snörningen finns dessutom ett dynamiskt stöd som individuellt omsluter mellanfoten för bättre passform. Hela ovandelen är dessutom tillverkad i 100% återvunnet material, för att minska vårt ekologiska fotavtryck. Yttersulan i slitstarkt XT900-gummi är optimerad för låg vikt, snabb fart och bra grepp.

- Kategori: Neutral
- Återvunnet material: Mesh i ovandel 100%, Övrigt i ovandel 100%, Skokartong 100%
- Stötdämpning: PWRRUN PB-mellansula
- Yttersula: XT900-gummi
- Övriga funktioner: S-kurvad kolfiberplatta, SPEEDROLL-teknologi, FORMFIT-passformRecensera produkt

Sevensports

SevenSports.se är det personliga alternativet till de stora butikerna. Här får du hjälp att hitta det du behöver för nästa träningspass.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Svea Payment with Swish

© 2024 Sevensports

// THIS CODE BLOCK IS FOR PRODUCT PAGES, HOME PAGE ETC.